Українські пісні акапелла

У цьому розділі Ви можете прослухати українські народні пісні, що виконуються в стилі acapella. Виконує український музичний гурт Театр Пісні «Джерела».

«Із сиром пироги»

Які ж українські пісні без доброго, смачнющого жарту? Без швидкого темпу, гротескного побудування музичної форми? Популярна, жартівлива українська народна пісня «Із сиром пироги» – одна з таких колоритних пісень. Аранжування Ольги Токар, соліст Андрій Попруга.


 

«Взяв би я бандуру»

Популярна українська народна пісня «Взяв би я бандуру». Аранжування Ольги Токар.


 

«Казала Солоха прийди, прийди»

Маловідома, але дуже цікава українська пісня «Казала Солоха прийди, прийди». Ми зробили її як заказ для передачі Фольк-music.


 

«Не сходило вранці сонечко»

Одна з перших акапельних пісень в нашому репертуарі «Не сходило вранці сонечко». З неї все починалося.


 

«Туман яром»

«Туман яром» – дуже популярна українська пісня, яку співають не тільки в багатьох регіонах нашої країни, але й в Росії, та Белорусії. Дуже багатий музичний матеріал сприяє появі різноманітних виконань.


 

«Пісня про матір»

Відверто кажучи, це зовсім не народна пісня. Це авторська, відома пісня про найдорожче що є у людини. Але цей твір може певною мірою називатись народним, за справжню, безмірну людську любов до нього.


 

«Ой ти місяцю»

Українська народна пісня «Ой ти місяцю». Виконується жіночим складом Театру пісні «Джерела» наживо


 

«Думи мої, думи»

Уривок з відомої української пісні на слова Т. Г. Шевченка «Думи мої, думи…»
Співає наживо Театр пісні «Джерела».


 

«Ой чий то кінь стоїть»

Відома та улюблена багатьма шанувальниками українська пісня «Ой чий то кінь стоїть». Вона звучить скрізь, де є справжня українська душа – на концертах, майже на кожному застіллі, у кінострічках…


 

«Якби я мала крила орлині»

Милозвучна, красива українська пісня, яка наповнена ліричним подихом натхнення. «Якби я мала крила орлині» – також не є надпопулярним твором, ала ж той, хто її почує вже ніколи не забуває.


 

Вгору